Арганово масло

Арганово масло

Винаги съм билa голям фен на аргановото масло за коса и кожа. Аз съм с  чувствителна кожа и използването на чисто арганово масло никога не предизвиква проблеми. Наскоро получих любезно съобщение  от CSnatural в Twitter. Те ми предложиха да ми изпратят някои продукти, за да ги пробвам и тъй като съм голям фен на естествената грижа за кожата , за мен беше  удоволствие да приема!

Използвах го вече четири дни като овлажняващ крем за прeз нощта ,  вместо нощен крем. Както казах, имам много чувствителна кожа и  е доста суха, поради  климатика  на работата  ми  и в колата!


Аз наистина обичам този продукт. Това е прекрасно  леко масло и остава мазно върху кожата ви, затова го нанасям преди лягане, а не през деня. Той овлажнява идеално и дори забелязах леко подобрение на много фините бръчки, които имам върху горната си устна, и  пачи крак около очите .Също така използвах това масло върху кожичките на ноктите и краищата на косата си и отново го намирам за много хидратиращо. Ароматът е много мек и мога да кажа, че бутилката ще ми  стигне за  дълго време - както виждам , почти нищо не съм изхабила от бутилката, въпреки ежедневната употреба в продължение на четири дни!

Вълнувам се  да видя дали маслото ще подобри  кожата ми, тъй като съм наясно с малките линии на устната си и вече виждам леко подобрение! ????

CSnatural също ми изпрати проба с шампоан за укрепване на косата . Имам много гъста коса, и съм го  използвала само един път ,  така че не мога да направя задълбочен анализ  на неговата ефективност, но мирише прекрасно - наистина билков!Етикети: