Масажно масло за тяло „Роза”

Масажно масло за тяло „Роза”

Масажното масло за тяло „Роза“ подпомага изцелителното изкуство на масажа. Той увеличава и усилва масажиращия ефект върху целия човешки организъм. Помага на ръцете да се плъзгат гладко и леко, а ароматът на масло носи спокойствие и чувство на щастие. Масажното масло „Роза“ спомага за преодоляване на умората, чувството на тревожност, като следствие от стреса; тялото чувства своята цялост, както и радостта от движенията.

 подобрява мускулния тонус, облекчава мускулните и ставни болки, подхранва и предпазва кожата; стимулира функциите на подкожната тъкан, улеснява метаболизма и елиминирането на отпадъците. В случай, че дълго време сте приковани към леглото, ежедневният масаж предпазва от рани.


Масло за тяло „Роза” е комплекс от четири етерични масла: роза, здравец, хвойна и евкалипт. Всички се разтварят в чисто растително масло от гроздови семена - много ценно масло. 


Розовото масло има силен антидепресантен и успокояващ ефект. То, заедно с маслото от здравец, спомагат за премахване на напрежението, депресията, чувството на безпокойство и страх, облекчават болката и стимулират метаболизма.

Хвойновото масло помага на тялото да се освободи от отпадъците, облекчава мускулните и ревматични болки, стимулира кръвообращението и лимфната циркулация.

Евкалиптовото масло също така облекчава болката и стимулира нервната система. Съчетанието му с масло от хвойна дава силен антисептичен ефект.Етикети: