Nivea Q10 укрепващ лосион за тяло

Nivea Q10 укрепващ лосион за тяло

Nivea Q10 укрепващ лосион за тяло  е добре известна и надеждна глобална марка за грижа за кожата. А за мен Nivea е любима марка.. Лично аз също обичам да използвам продуктите на Nivea, особено техните лосиони за тяло са невероятни! 

Nivea разполага с цяла гама от грижa за кожата , която се фокусира единствено върху тонизиране и стягане на тялото. Този укрепващ лосион за тяло  попада в този диапазон.

Лосионът е млечно бял на цвят с перфектна консистенция. Нито е твърде гъст, нито е твърде рядък. Едно от най-хубавите неща за този стягащ лосион за тяло е неговата миризма. Мирише страхотно.


Укрепващ лосион за тяло Nivea Q10 съдържа три уникални съставки - Q10, креатин и L-карнитин. Тези три   съставки имат невероятни качества против стареене и антиоксиданти, които действат за стягане на кожата и тонизирането и . В резултат, кожата остава млада и сияеща.

Nivea Q10 укрепващ лосион за тяло има перфектна консистенция, така че се разнася много лесно и бързо се абсорбира.  Той изобщо не прави кожата лепкава. Всичко, което получавате е прекрасна, гладка, мека и красиво хидратирана кожа. Това е като магия, която моментално премахва  сухотата на кожата. Ще харесате този блясък на кожата си, който лосионът оставя след себе си. Невероятната миризма  се задържа доста дълго, което също е голям плюс.


Този лосион за тяло твърди, че стяга кожата след две седмици, но тъй като кожата ми вече е стегната,  не съм много сигурна за стягащата и тонизиращата част. Но да, кожата ми изглежда по-здрава и много по-гладка.

Както бе споменато на опаковката, Nivea Q10 укрепващ лосион за тяло е за нормална кожа. Така че вярвам, че няма да е достатъчно овлажняващо за зимата, особено ако имате суха кожа. Но за лятото, да, това определено е добър избор.Етикети: