3Deluxe професионална грижа за косата

3Deluxe професионална грижа за косата

3Deluxe professional представя луксозна колекция за грижа за косата, инфузирана с естествени съставки. Всички професионални продукти са създадени, за да осигурят неповторима красота и изживяване с чувствени текстури и изключителни аромати.

10 в 1 спрей с балсам без отмиване 

10 в 1 спрей с балсам без отмиване ви осигурява 10 възвишени ползи за зашеметяваща коса, с обновен блясък, здраве и подобрена текстура.,UV филтър. Естествени съставки: комплекс от сладък бадем, протеини и витамини.


Екстремен лак за коса

Екстремен спрей и интензивен блясък за коса, придава контрол и обем на косата. Не оставя никакви следи. Естествени съставки: арганово масло.

Представяме Ви луксозно СПА масло


Земята на Сицилия е слънчева и отпускаща. Ето автентичен Бергамот, открит в естественото му местообитание, където средиземноморската растителност се смесва с вулканичната скала на Етна, а въздухът е изпълнен със  свежи аромати. Очарователният аромат на луксозното СПА масло предизвиква тази незабравима атмосфера, създавайки дълбоко усещане за благополучие.


Инфузия на сияние

Незабавен блясък и мекота, за всички типове коса. Формулиран с уникален сетивен аромат за чиста красота и изживяване.

Ароматерапия: етерично масло от Бергамот.


Маска за боядисана коса 

Поддържайте и запазвайте цвета и интензивността на косата. Идеален за оцветена коса. Естествени съставки: плодови екстракти и витамини. Уникален сетивен аромат: Гардения, Ябълков цвят, Жасмин, Кедрово дърво.Етикети: