FARMONA Herbal Care

FARMONA Herbal Care

Herbal Care е линия от продукти за лице, тяло и коса, вдъхновени от богатството на природата, основаващо се на естествени растителни екстракти, без парабени, минерални масла, изкуствени оцветители, алкохол, за тези, които ценят здравето и естествената красота.

Козметиката на Herbal Care  е нежна към кожата и екологично чистa. Тя  съдържа най-ценните дарове на природата: билки от екологично  чисти области и патентовани състави от хранителни вещества  за грижа за кожата .

Кремовете съдържат естествени активни съставки, които са леки за кожата и осигуряват отлична грижа, както и подобряват състоянието на кожата и външен вид.


Специално разработени, богати рецепти дълбоко овлажняват и подхранват кожата  с дълготраен ефект. Успокояващ  дневен и нощен крем лайка  Кремът съдържа меки, естествени и активни съставки, които гарантират високо ниво на грижа, като същевременно подобряват състоянието и външния вид на кожата. Специално разработената богата формула елиминира неприятното усещане на напрежение и стягане на кожата , а с  овлажняването  и изглаждането , кожата става 

по-устойчива и защитена от вредното въздействие на околната среда. Лекотата на нанасяне се подобрява от деликатната консистенция и приятен аромат.Впечатляващи  ефекти:

- перфектно овлажнена и успокоена  кожа,

- ефективна защита от дразнене,

- изключително мека, копринено гладка и сияйна,

- устойчивост на вредното въздействие на външните фактори.Активни съставки:

Екстрактът от лайка регенерира, защитава и интензивно овлажнява

нежната  кожа, оставяйки я копринено гладка и приятна на допир.

Маслото от вечерна иглика засилва липидната бариера на епидермиса, т.е.

намалява дразненето, подхранва, оксигенира и ревитализира кожата,забавя стареенето.

Хиалуроновата киселина има дълготраен, дълбоко овлажняващ ефект, елиминира

усещането за сухота и свиване, изглажда бръчките и линиите.

Успокояващият биокомплекс защитава кожата, ефективно успокоява и облекчава

дразненето, предотвратява неговото развитие.

Масло от шеа  е  естествен UV филтър за защита на кожата от вредни

външни въздействия и ефективно я  изглажда.

Кремът  е обогатена с inutec - естествен пребиотик, който повишава ефективността на останалите съставки, както и има благоприятен ефект върху състоянието на кожата, предпазвайки я от изсушаване и дразнене.Етикети: