Фармавита - професионални продукти

Фармавита - професионални продукти

Фармавита е създадена през 1973 г. в Милано и винаги е била посветена на развитието на професионална козметика за коса и е  непрекъснато ангажирана с гарантирането на високо качество на своите продукти.

Шампоанът за защита на цвета от серията Amethyste на Farmavita защитава косата от вредното въздействие на околната среда и ефективно защитава цвета на косата след боядисване. Маслото от семена на ливадина, което е важна част от съставките на шампоана, съдържа мастни киселини и естествени антиоксиданти, които правят косата здрава и блестяща. То прониква дълбоко в косата и я укрепва. Пантенолът предпазва косата от вредни слънчеви лъчи с прозрачен защитен слой, който не омазнява косата.

Подхранващата маска за коса от серията Amethyste на Farmavita ще направи косата ви видимо по-здрава, по-еластична и блестяща. Кашмиреният комплекс в маската за коса има подхранващ и ревитализиращ ефект върху косата и скалпа. Тази маска за коса ще предпази косата ви от вредното въздействие на околната среда и ще я направи по-здрава и мека.

Лосион за  защита на цвета, интензивно възстановяващо лечение за боядисана, суха и увредена коса. Той е специално проектиран да осигури здравина и жизненост на косата благодарение на комплекс Олигоминерали (силиций, магнезий, мед, желязо, цинк), който прониква дълбоко в  косъма, помагайки за възстановяването на увредените зони. Косата е блестяща и  здрава.

. МАСКА ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ Amethyste

Богата оцветяваща маска, формулирана с високоефективни  пигменти, съживява и засилва цвета за няколко минути.

Обогатена с арганово масло за изключително подхранване и блясък, оставя косата изключително блестяща и мека. Оцветяващата маска Amethyste е идеална за:

• съживяване и засилване на  цвета между посещенията в салона;

• създаване на  временни тонове в естествената коса;

• неутрализиране на  непривлекателните жълти нюанси на русото.
Етикети: