Mасло за тяло и желе за тяло RЕVUELE

Mасло за тяло и желе за тяло RЕVUELE

REVUELE BODY BUTTER Cocoa & Argan (Morocco dream) Сбъднете мароканската мечта  с нашето масло за тяло кокос & арган!

Обогатена с  арганово и какаово масло, тази подхранваща формула ще остави кожата ви мека и гладка. Маслото за тяло идеално подхранва  кожата.

Какаовото  и аргановото масло са с високо съдържание на мастни киселини и използвани в комбинация имат мощен хидратиращ ефект!

Формулата на маслото за тяло се абсорбира бързо и мирише приятно, като същевременно повишава еластичността на кожата. Перфектно за суха и лющеща се кожа!


REVUELE BODY BUTTER Almond & Shea 

 Тази подхранваща формула,обогатена с  бадемово масло и масло от ший ,ще остави кожата ви кадифено гладка и мека. Маслото от ший е суперхрана за кожата, естествено богато на витамини А, Е и F. Предлага UV защита и осигурява на кожата есенциални мастни киселини и хранителни вещества, необходими за производството на колаген. Бадемовото масло има мощни успокояващи и овлажняващи свойства.

 Маслото  се абсорбира бързо и е подходящо за суха до нормална кожа!

REVUELE BODY BUTTER Coco & Marula 

Почувствайте тропическата страст по кожата си с нашето масло за тяло кокос  & марула.

Обогатена с масла от кокос и марула, тази подхранваща формула ще остави кожата ви гладка и мека, без мазно усещане. Маслото от марула предлага антиоксиданти, хидратира кожата и спомага за придаването  на сияен тонус на кожата. Кокосовото масло осигурява суидеално подхранване на кожата, като същевременно я изглажда и предпазва от загуба на влага.

Формулата на маслото за тяло се абсорбира бързо и е подходяща за чувствителна кожа!

REVUELE BODY JELLY with Aloe Vera Extract

Многофункционалното желе за тяло с екстракт от алое вера подхранва, освежава и успокоява кожата. Подходящо е за всеки тип кожа, особено за чувствителна кожа. Хидратира, омекотява и възстановява кожата в дълбочина. Продуктът може да се използва ежедневно, след процедури за епилация, след излагане на слънчева светлина, след бръснене и за успокояване на кожата.

REVUELE BODY JELLY with Mango Extract

Многофункционалното желе за тяло с екстракт от манго помага за подхранването, овлажняването и възстановяването на увредените участъци от кожата, като я прави мека, гладка и сияйна. Екстрактът от манго намалява появата на бръчки и спомага за забавяне на преждевременното стареене. Хидратира в дълбочина и предпазва кожата от сухота и белене.


REVUELE BODY JELLY with Watermelon Extract

Многофункционалното желе за тяло с екстракт от диня има дълбоко овлажняващо, омекотяващо и регенериращо действие . Подходящо е за всеки тип кожа, особено за суха кожа. Екстрактът от диня насърчава обновяването на клетките на кожата. Тонизира я и спомага за забавяне на преждевременното стареене. Продуктът е подходящ за ежедневна употреба.Етикети: