Козметични продукти REF

Козметични продукти REF

REF е шведска компания за грижа за косата, създадена да бъде естественият избор в продуктите за грижа за коса за съзнателните потребители на утрешния ден. Отразявайки шведските стандарти за чистота, цялост и качество, REF е вярна на своя произход и наследство в производствения процес и съставки, както и на достойнствата на марката.

Продуктите REF не съдържат парабени и сулфати  а  естествени екстракти от богато на омега ленено масло и ултра омекотяващо масло Таману, избрани заради лечебните и възстановяващите си свойства.

Шампоан и балсам с екстракти от нийм, семена от червена боровинка и орех, масло от таману и арган. Възстановява  и обновява косата за оптимално здраве и блясък. Те поправят косата, която е суха и повредена от химически услуги и термична обработка. Лечебното масло от Таману успокоява и подхранва косата и скалпа.

Този шампоан не се пени толкова много, но въпреки това оставя върху скалпа усещане  за чистота и свежест. Той  наистина е идеална  поддрържа за суха коса ,а  пърхотът е  под контрол, което е невероятно за шампоан, който не е насочен към това.Ароматът на този шампоан е толкова приятен !

Балсамът е супер хидратиращ, но не прекалено гъст и лесно разплита  заплетена  коса.След измиване  косата е  мека и блестяща, но не мазна . 


Топлозащитен спрей

Образува защитна бариера и предотвратява повреди на косата от топлинна обработка. Придава блясък и има лек фиксиращ ефект. Предотвратява фриз ефекта.


Възстановяваща маска за коса 

Интензивен реконструктор за коса, съдържащ масло от касис, боровинки и орехови семена, както и масло от таману и кератин. Подхранващо протеиново лечение за суха и увредена коса, което подобрява качеството на косата чрез възстановяване на здравината и състоянието. Възстановява косата, повредена от химически услуги, термична обработка и излагане на външни влияния. Подобрява състоянието на косата  и придава блясък.Разбира се, бихте могли да използвате и балсама  като лечение -оставете върху косата си за продължителен период от време, след което изплакнете.


„Обсебена съм от маски за коса и се опитвам да ги използвам редовно! Особено харесвам този тип маски, с консистенция на плътен балсам. Обикновено прилагам тези маски върху влажна или мокра коса и оставям толкова дълго, колкото имам време, но поне 5 минути. Намирам, че тази маска наистина помага на косата ми да изглежда много по-здрава, по-блестяща и по-хидратирана. Имам много суха коса, която е малко повредена в краищата  и наистина има значение за начина, по който изглежда и се чувства косата ми .  Харесва ми  лукса да имам  продукт, специално проектиран за тази цел.”


  • Публикувана в:
  • Видяна: 681

Етикети: REF , грижа , коса , масло